Museum Galerie Maria Roelofsen is verhuisd

Voor alle bezoekers die het werk van Maria, iedere keer als ze naar Texel komen, komen bekijken en ineens voor een dichte deur staan op Burgwal 6: De Museum Galerie Maria Roelofsen is samengegaan met de Ontwerpstudio Geometrische Patronen van Goossen Karssenberg (www.goossenkarssenberg.nl). In Museum Galerie RAT (Recomposed Art Texel), een stukje verderop in de straat op Burgwal 20, zetten wij ons werk voort. Een fantastische ruimte voor alle reliëfs, sculpturen en lichtobjecten en het werk van Goossen.

In Museum Galerie RAT is een doorlopende expositie van het werk van Maria te zien. Het werk is hier ook te koop.

In de ontwerpstudio van Goossen Karssenberg kun je ontwerptekeningen bekijken van unieke Mozaïeken. In de kleine bibliotheek liggen boeken ter inzage. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden. Inmiddels is Museum Galerie RAT een V.O.F. (Vennootschap onder Firma). We werken zonder fondsen en subsidies.

Met een bezoek aan Museum Galerie RAT stap je even in een andere wereld.

Je kunt er rustig een tijdje vertoeven om je te laten meevaren op de kracht van de verbeelding in een parallel universum.

Overnachten in De Museumkamer

Snijpunt Isfahan

Nu ook een vermelding op de site van het VVV

Museum Galerie RAT is na een jaar proefdraaien op de nieuwe locatie klaar voor een vermelding op de site van het VVV. In drie talen vindt u hier informatie over wie we zijn en wat we doen.

Daar hoort ook een nieuw visitekaartje bij.

Klik op onderstaande foto om een kijkje te nemen op de website van het VVV Texel.

Leestafel

Aan de leestafel kun je heerlijk wegdromen in de verzameling kunstboeken. Ook is er de mogelijkheid om even rustig te genieten van een heerlijk glas thee of limonade.