Museum Galerie Maria Roelofsen is verhuisd

Museum Galerie Maria Roelofsen, Burgwal 6, is samengegaan met de Ontwerpstudio Geometrische Patronen van Goossen Karssenberg (www.goossenkarssenberg.nl).

In Museum Galerie RAT (Recomposed Art Texel), een stukje verderop in de straat op Burgwal 20, zetten wij ons werk voort. Een fantastische ruimte voor alle reliëfs, sculpturen en lichtobjecten en het werk van Goossen.

In Museum Galerie RAT is een doorlopende expositie van het werk van Maria te zien. Het werk is hier ook te koop.

In Museum Galerie RAT kun je ontwerptekeningen bekijken van Goossen Karssenberg.

En je kunt er puzzelen met geometrische patronen.

In de kleine bibliotheek liggen boeken over moderne kunst, geometrische patronen ter inzage.

Met een bezoek aan Museum Galerie RAT stap je even in een andere wereld.

Je kunt er rustig een tijdje vertoeven om je te laten meevaren op de kracht van de verbeelding. In ons Museum komen de vrije vormen van de aangespoelde materialen en de geometrische vormen samen. Laat je verrassen!

De Scholekster is uitgevlogen

De Scholekster is een groot lichtobject. Bij binnenkomst in Museum Galerie RAT kon je hem zien hangen. Vanaf nu vliegt hij in het nieuwe strandpaviljoen Paal 9, Den Hoorn.

De perfecte plek! Ben je op Texel ga er dan eens kijken.

Artikel in de Blueskrant

Tussen allemaal grote blues- (en jazz) musici staat een artikel over ons Museum en mijn werk. (Edtitie 14 van de Blueskrant). We zijn zeer vereerd!
Bedankt Marijn Ooijman en Ingrid Bosch voor jullie enthousiasme en oprechte interesse.
We zijn heel blij met het eindresultaat.

De kleine bilbliotheek

Overnachten in De Museumkamer

Snijpunt Isfahan

Dit boek, geschreven door onze dochter Maite Karssenberg, is in ons Museum te koop. Voor meer informatie ga je naar haar website