Met een bezoek aan Museum Galerie RAT stap je even in een andere wereld.

Je kunt er rustig een tijdje vertoeven om je te laten meevaren op de kracht van de verbeelding in een parallel universum.

Leestafel

Aan de leestafel kun je heerlijk wegdromen in de verzameling kunstboeken.

Sleepingroom/ showroom in het museum

Sinds enkele maanden kun je in Museum Galerie RAT een kijkje nemen in deze ruimte.

Deze afdeling is privé maar ook vrij toegankelijk.

Tijdens de openingstijden kun je binnenlopen en rondkijken. Dit is gratis en kan op:

woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Laat je verrassen en inspireren.

Beeldend kunstenaar Maria Roelofsen is vaak aan het werk in het atelier.

Je kunt daar ook een duik nemen in de verschillende ontwerpen en toepassingen van Goossen Karssenberg. Hij zal u er graag van alles over vertellen.

Ogenschijnlijk hebben het werk van Maria en Goossen weinig te maken met elkaar, maar er zijn wel degelijk overeenkomsten. In de verschillen zit de verwondering.

Alle sculpturen, reliëfs en lichtobjecten van Maria zijn te koop. Huur/koop is ook mogelijk.

Workshops en lezingen worden gegeven door Goossen karssenberg rond het thema geometrische patronen.

Voor meer informatie ga je naar zijn website www.goossenkarssenberg.nl

Officiële opening Museum Galerie RAT

Eindelijk het is zover. Na weken klussen zijn we er klaar voor.

Vanaf zaterdag 13 mei 2017 rond 17.00 uur hangt rechts naast de deur van Museum Galerie RAT de nieuwe bannier met ons nieuwe logo!

Ontwerp in samenwerking met Luka Karssenberg

Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 16.00 uur!

Museum Galerie RAT is open voor publiek

Na een paar weken van verhuizen en klussen is de Museum Galerie nu zover dat de deur open kan op Burgwal 20.

(Mijn oude Galerie op nummer 6 doet inmiddels dienst als appartement 'Maria en José'.)

Het pand aan Burgwal 20 is een fantastische ruimte voor mijn werk! Binnenkort kunt u ook het atelier geometrische patronen van Goossen Karssenberg hier bezoeken.

U bent van harte welkom.

Open op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 - 17.00 uur

De officiële opening zal zijn op 13 mei om 16.00 uur

Museum Galerie Maria Roelofsen op nieuwe locatie

Museum Galerie Maria Roelofsen is samengegaan met de

Ontwerpstudio Geometrische Patronen van Goossen Karssenberg (www.goossenkarssenberg.nl).

In Museum Galerie RAT (Recomposed Art Texel), een stukje verderop in de straat op Burgwal 20, zetten wij ons werk voort.

Een fantastische ruimte voor alle reliëfs, sculpturen en lichtobjecten en het werk van Goossen.

In Museum Galerie RAT is een doorlopende expositie van mijn werk te zien. Ook geef ik rondleidingen langs de verschillende objecten van gejutte materialen en vertel hierbij over het ontstaan ervan, de materialen en het idee.  Het werk is hier ook te koop.

In de ontwerpstudio van Goossen Karssenberg kun je je bezig houden met het maken van Girih puzzels uit Iraan, ontwerptekeningen bekijken van unieke Mozaïeken, in de kleine bibliotheek vind je boeken ter inzage. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden en je kunt zijn bijzondere geometrische patronen in allerlei toepassingen zien.

Inmiddels is Museum Galerie RAT een V.O.F. (Vennootschap onder Firma). We werken zonder fondsen en subsidies.

Ontwerpstudio Geometrische Patronen