Twee overnachtingsmogelijkheden

Door te overnachten bij ons in Museum Galerie RAT in 'De Museumkamer' of bij 'Maria en José' steun je ons museum en draag je dus bij aan schonere stranden op Texel. 

1. De Museumkamer

Wilt u overnachten in ons Museum?

Stuur ons een bericht: mariar@live.nl

Of reserveer via: http://www.booking.com/Share-dpNPH9

 

Locatie: in het historische centrum van Den Burg.

De Museumkamer bevindt zich in een sfeervol gebouw dat ooit een bewaarschool was en later jarenlang een architectenbureau. Sinds 2017 zijn wij bezig hier onze droom te verwezenlijken; een museum, tevens galerie met woonruimte en atelier waar we ons werk maken en exposeren. Een fijne plek voor bezoekers van de Museum Galerie en gasten van De Museumkamer om een tijdje te ontsnappen aan de hectiek van alledag.

De faciliteiten op een rijtje:

Tweepersoons bed 160 x 200, met een stevig matras,

eigen douche en wastafel, gedeelde toilet.

Zonder ontbijt; bij ons ligt het accent duidelijk op de sfeer en de beleving van ons Museum. Een ontbijt serveren is niet ons sterkste punt, dit kunnen anderen veel beter. In ons gastenboek verwijzen we naar een aantal mogelijkheden om heerlijk te ontbijten. Het is ook een fijne ervaring om 's morgens door Den Burg te wandelen naar één van de adresjes en je te laten verrassen, of warme broodjes te halen. Supermarkten en warme bakker zijn om de hoek.

Je kunt koffie en thee zetten in onze kleine bibliotheek, ook kun je hier een eenvoudige maaltijd nuttigen. Er is een koelkast aanwezig evenals servies en bestek. De afwas wordt door ons gedaan.

Dit past in onze filosofie van onthaasten; je hoeft niet voor een bepaalde tijd aan tafel te zitten, maar je bent vrij om op eigen tijd en ritme je dag in te delen en optimaal te genieten van de locatie.

Uitzicht: vanuit de Museumkamer kijk je uit op de rustige achterkant van de Nederlands Hervormde kerk met een klein gedeelte van de begraafplaats en de oude bomen van het park De Wezentuin.

Wanneer je de panelen openschuift kun je vanuit de kamer door een groot raam een blik werpen in de Museum Galerie.

Overnachten in ons museum, een bijzondere ervaring. 

2. Maria en José

Om Museum Galerie RAT op Burgwal 20 mogelijk te maken hebben we de voormalige Museum Galerie op Burgwal 6 omgetoverd tot een accommodatie bij particulier; 

een studio, alles op de begane grond. Met eigen douche/toilet, kitchenette en terras.

Wij serveren geen ontbijt.

Zie onderstaande foto's.

Op www.booking.com kunt u meer informatie vinden en uw overnachting boeken.  

Let op!

Tot juni kunt u nog boeken voor Maria en José.

Om Museum Galerie RAT voort te zetten staat ons huisje, Burgwal 6 in Den Burg te koop.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan op:

https://texelvastgoed.nl/aanbod/2871233-burgwal-6-den-burg